Na Kontakto

Ju mund të përdorni formularin në faqen tonë të internetit ose të na dërgoni me email direkt. Ne e vlerësojmë interesimin tuaj dhe mezi presim të dëgjojmë nga ju.

Email

info@websolutions-ks.com

support@websolutions-ks.com

Nr Telefonit

+383 48 667 233

+383 49 667 233