Le të hapim një nivel të ri

Garancion

Kreativitet

Kontakt

Ne ofrojmë mbështetje për 1 vit. Përmbushja e detyrimeve tona është konfirmuar vazhdimisht nga reagimet e klientëve tanë

Ne garantojmë një dizajn ekskluziv. Ne bëjmë çmos për të tërhequr vëmendjen e klientëve tanë duke përdorur strategjitë kryesore në botë

Duke filluar nga negociatat dhe deri në përfundimin e procesit, ju komunikoni me një menaxher personal të projektit

Rreth nesh


Ne punojmë së bashku me një klient si ekip. Kjo na lejon të identifikojmë nevojat e klientëve dhe të ofrojmë zgjidhjen më të mirë. Një ekip specialistësh të ndryshëm punon për çdo projekt.

Shërbimet tona

Zhvillimi i faqes në internet

Ndërtimi i imazhit

Mbështetje

Promovimi i faqes në internet

Reklamimi

Hapi i parë është planifikimi i faqes në internet. Kjo përfshin identifikimin e qëllimeve të faqes, audiencës, dhe konkurrencës në treg.

Krijohet një dizajn i faqes me përdorim të elementëve vizualë, kolorit, dhe dispozicioni i përmbajtjes për të siguruar një përvojë të përdoruesit tërheqëse dhe lehtë për t'u përdorur.

Pas publikimit, faqja duhet të mirëmbahet dhe përditësohet rregullisht.

Nëse testimi është i suksesshëm dhe faqja është gati, ajo është e gatshme për publikim në internet. Kjo përfshin vendosjen e faqes në një server të përshtatshëm që të jetë e qasshme nga publiku.

Reklamimi i uebfaqes në internet është një proces i promovimit dhe nxitjes së trafikut të faqes suaj në internet, me qëllim që tërheqja e më shumë vizitorëve të interesuar.

Puna jonë

Më shumë se 100+ projekte të përfunduara

Klientë të lumtur

Ne bashkëpunojmë me të gjitha bizneset

Na kontakton